120 atletes conformen la secció d’atletisme del CCE Sant Lluís

Publicado por el 7 noviembre, a las 10 : 19 AM Imprimir

120 atletes conformen la secció d’atletisme del CCE Sant Lluís

Sa secció d’atletisme del CCE Sant Lluísun any més s’ha posat en marxa amb major nombre d’atletes que demostra sa bona feina realitzada a sa secció.

Diversos apartats són els que cal saber de la secció d’atletisme del CCE Sant Lluís

1.- A.Palliser Cce Sant Lluis- secció Atletisme

Sa secció d’atletisme ja existia dins del Cce Sant Lluis, però només constaba de categories d’adults; desde fa dues temporades, s’ha creat una extensió dins d’aquesta secció que es la cantera d’atletisme.

Actualment hi han un total de 120 atletes, dels quals més de 70 tenen entre 4 i 15 anys. Té atletes de totes les categories, desde iniciació a veterans, homos i dones.

2.- Lloc d’entrenament

Entrenen a sa pista d’atletisme de Maó els dimarts i dijous a partir de les 17:00 h. del capvespre.

També a vegades al circuit natural de Sant Lluís.

3.- Objectius

Els objectius son molt diversos, en principi com a escola, l’objectiu es formar persones amb l’esport, jugar i xalar molt.

A mide que ja es té consciència de que l’atletisme es l’esport que es vol practicar, els entrenaments deixan de ser només un joc per passar a ser més especifics segons les qualitats del atleta, sense oblidar ademés de l’entrenament, el companyerisme i el respecte.

4.- Competicions

Un altre objectiu es preparar-se per a competir, també depén de l’edat/categoria, entre altres aspectes, ara els atletes es preparan per a la temporada de cros, primer a nivell insular, amb la finalitat d’aconsseguir mínimes pel campeonat de Menorca de Cros i després pel Campeonat de Balears de Cros i el d’Espanya.

També es començan a preparar per a la temporada de pista, carrera, salts i llançaments, els controls començen el mes de novembre a sa pista d’atletisme.

Varios atletes aniràn a còrrer la cursa internacional de la Jean Bouin el 18 de Novembre, serà el segon any que hi participem com a club.

També tenen atletes que participan a curses populars, mitjes maratons, maratons i campeonats d’Espanya.

Altres atletes que només ho fan per divertir-se i unifiquen atletisme i turisme, segons on sigui la competició.

Com veuen els objectius son molt diferents per cadasquún, no hi ha que oblidar que el club el formam entre tots i que no tots poden guanyar ni arribar a ser campeons, hi ha que educar amb l’esport i aprendra a “perdre”, a guanyar no fa falta que t’enseny ningú, no troben?

Es club atletisme lluïser té cuatre entrenadors titulats segons ses categories. Es responsable de sa secció d’Atletisme es en Ricardo Sintes Pons ‘en Richy’ .

Atletismo

Artículos Relacionados

2 Comentarios

  1. LLIMI RIVAS CARABALI, 5 mess hace Responder

    ME HA PARECIDO MUY BUENA LA PUBLICIDAD QUE SE LE HECHO AL CLUB DE ATLETISMO CCE SAL LLUIS, YA QUE HAY CHICOS Y CHICAS CON GANAS PRACTRICAR ESTE BELLO DEPORTE Y COMPETIR, ESTA EXPERIENCIA LES VA A FAVORECER EN LA PRACTICA DE OTROS DEPORTES AFINES CON LA PREPARACION FISICA Y FORTALECIMIENTO MENTAL.

    FELICIDADES POR ESTE NUEVO PORTAL DEL CCE SAN LLUIS.

    • Jaume Fiol, 5 mess hace Responder

      Gracias por darnos su opinión y trabajamos para ofrecer la mejor información deportiva de Menorca que podamos.


Deja un Comentario