Segon seminari de Soo Bahk a Menorca

Publicado por el 20 noviembre, a las 14 : 37 PM Imprimir

Segon seminari de Soo Bahk a Menorca

Aquest divendres dia 23 de Novembre tindrà lloc al Gimnàs Físics de Ciutadella el segon seminari de Soo Bahk Do a Menorca.

Des de Mallorca viatjaran el Sr. Evaristo Muñoz, president de l’Associació Espanyola de Soo Bahk Do Moo Duk Kwan, el Sr. Antonio López i el Sr. Ferran Reguat, que ostenten actualment el grau més avançat aconseguit per un practicant nascut al nostre país, per impartir el seminari.

Aquest serà un seminari a porta tancada per profunditzar en l’estudi d’aquest art marcial tradicional i mil.lenari procedent de Corea però amb grans influències xineses i okinawenses. Es tractaran temes diversos com meditació, exercicis marcials de respiració, tècnica de peu i mà, Hyungs (formes), combat i defensa personal, així com una part teòrica dedicada a la història, tradició i filosofia innata en aquest art.

Encara que són milers els practicants de Soo Bahk Do Moo Duk Kwan arreu del món, es tracta d’un art marcial molt nou al nostre país que compta amb el suport de la Federació Europea de Soo Bahk Do, amb sede a Bèlgica i de la World Moo Duk Kwan Soo Bahk Do – Tang Soo Do Associacion amb sede a Corea.

El Dojang Central del nostre país es troba a Palma de Mallorca i ja s’ha establert un Dojang perifèric en ple funcionament a Madrid, així com seminaris periòdics a Andalusia amb el suport de la Universitat de Huelva.

En quant a Menorca, s’ha posat en marxa un projecte per difondre aquest nou art marcial amb la col.laboració del Gimnàs Físics i ja s’han iniciat les classes regulars a les seves instal.lacions.

El Soo Bahk Do és una disciplina que busca beneficiar la salut física i mental de tots els seus practicants, independentment del sexe, edat o forma física. És una activitat perfecta per enfortir el caràcter, augmentar la concentració, alliberar l’estrès i mantenir-se en forma, a més d’oferir un camí per harmonitzar la nostra vida a través de la filosofia oriental.

Aprofitant l’ocasió el Sr. President de l’Associació Espanyola es reunirà amb el Delegat a Menorca i amb el director del gimnàs Físics per valorar la possibilitat d’introduir seminaris regulars i de portar a la nostra illa mestres de talla internacional.

Artes Marciales Otros Deportes

Artículos Relacionados

Deja un Comentario